$$$ DO KOŃCA LIPCA DARMOWA DOSTAWA PACZKOMATEM PRZY ZAKUPACH ZA MIN 60 ZŁ $$$ POZOSTAŁE FORMY DOSTAWY: DARMOWA PRZESYŁKA OD WARTOŚCI 230 ZŁ $$$

Polityka prywatności

1. Zasady ogólne.

Zgodnie z obowiązującym prawem, każdy sklep internetowy w jasny sposób musi informować o wykorzystywanych w nim plikach cookie oraz polityce prywatności.

Niniejsza polityka dotycząca plików cookie odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do JJ Clothing Company Sp. z o.o. Przez korzystanie ze stron i aplikacji wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania stron oraz aplikacji.

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
JJ Clothing Company Sp. z o.o.  używa ciasteczek w różnych celach: by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu, aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji. Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

 

2. Administrator danych osobowych i Klient.

 Administratorem danych osobowych zbieranych za pośrednictwem Sklepu www.republicofties.com jest spółka:

JJ Clothing Company Sp. z o.o.

Aleje Jerozolimskie 85/21

02-001 Warszawa

Polska

NIP: 5223034168

KRS: 0000567189

REGON: 362085964

Zwana dalej „JJ Clothing Company Sp. z o.o. ”.

 

Klientem jest każda osoba odwiedzająca stronę www.republicofties.com i jej podstrony.

 

3. Zbieranie i przetwarzanie danych osobowych.

Dane osobowe Klientów są przetwarzane w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). 

Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo a dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy naszej firmy oraz:

3.1. W przypadku Klienta, który korzysta w Sklepie Internetowym ze sposobu dostawy przesyłką pocztową, przesyłką kurierską lub poprzez usługę Paczkomaty InPost Administrator udostępnia zebrane dane osobowe Klienta wybranemu przewoźnikowi lub pośrednikowi realizującemu przesyłki na zlecenie Administratora.

3.2 Administrator udostępnia zebrane dane osobowe Klienta wybranej firmie prowadzącej usługi księgowe i wybranej firmie wystawiającej faktury/rachunki sprzedaży.

3.3.   W przypadku Klienta, który korzysta w Sklepie Internetowym ze sposobu płatności elektronicznych lub kartą płatniczą Administrator udostępnia zebrane dane osobowe Klienta, wybranemu podmiotowi obsługującemu powyższe płatności w Sklepie Internetowym.

Każdemu Klientowi, który przekazał nam swoje dane osobowe, przysługuje możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

JJ Clothing Company Sp. z o.o.  nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

 

4. Pliki Cookies.

JJ Clothing Company Sp. z o.o.  posługuje się tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszej firmy.

Oprogramowanie zapisuje informacje w plikach cookies dotyczących:

a)    zapamiętania zalogowania Klienta

b)    zapamiętania zawartości koszyka Klienta

c)    zapamiętania Twoich preferencji wyświetlania naszego sklepu

d)    tworzenia statystyk i raportów

e)    o sposobie korzystania ze sklepu przez Klienta, źródła z jakiego Klient został przekserowany na nasz sklep, liczbie odwiedzin i czasie wizyty Klienta na stronie Sklepu

 

5. Inne informacje.

W przypadku przejścia przez Klienta na inne strony za pośrednictwem linków umieszczanych na naszych stronach a prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, nasza firma nie odpowiada za zawartość tych stron, ani za stopień ochrony prywatności tych stron. Decyzja o przejściu na takie strony, jest indywidualną decyzją każdego Klienta i jest dokonywana na własną odpowiedzialność danego klienta.

JJ Clothing Company Sp. z o.o.  wysyła materiały reklamowo - promocyjne jedynie tym Klientom, którzy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera, który jest wysyłany Klientowi wyłącznie wtedy, gdy Klient potwierdzi chęć i akceptację otrzymywania newslettera dotyczącego naszej oferty i sklepu.

 

Zespół Republic of Ties

Freedom & Ties

https://www.facebook.com/republicofties

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl